Bedre og billigere jul

Mange har et anstrengt forhold til at købe julegaver. Det er dejligt at give julegaver der glæder modtageren, men ofte tager julegave indkøbene overhånd – julen kan blive både stresset og ikke særlig hyggelig. For mange er julen også en meget kommerciel affære, hvor al fokus er på det materielle.

Sådan får du en billigere jul

  • Du skal være positiv for at undgå julestress og dyre panikkøb
  • Du skal altid have indkøbslister og gavelister, inden du går på julegave indkøb, da du ellers risikere at købe både dyre og ligegyldige gaver til dine kære.
  • Køb gaverne i god tid – de klassiske julegaver som blendere, smykker og undertøj stiger i pris jo tættere man kommer på julen
  • Køb dine gaver på nettet, du undgår at blive fristet til impulskøb og du sparer både tid og benzin
  • Vælger du at købe dine julegaver i fysiske butikker, så planlæg din rute hjemmefra, så du undgår unødvendig kørsel

Julegave ideer, der ikke koster en formue

Den gode gerning – i Danmark er vi stadig et meget rigt samfund, du kan derfor gøre en forskel i julen ved at donere penge til et godt formål. Støt fx Red Barnet eller Folkekirkens nødhjælp. Julen er en god anledning til, at gøre noget godt for andre mennesker.

Gaverne til mor og far
Det er heldigvis sådan, at du sagtens kan give dem en praktisk gave, det kunne fx være huslige ting til mor og tekniske dimser til far. Mangler far lige et HDMI kabel, så køb et billigt i Harald-Nyborg det er lige så godt som et dyrt.

LÆS: Billige og romantiske gaver til din elskede

Husk, at julen ikke kommer an på størrelsen af gaverne, men af den ånd de gives i.
Lad vær med at optage hurtige forbrugslån, du fortryder det med garanti til januar. Brug hellere din kreativitet, for når du giver en personlig gave som er nøje udvalgt, vil den med garanti blive godt modtaget.