Gratis dating sider – sådan gør du

Uanset om du bare har for travlt eller er for genert, så kan gratis online dating sider være en måde at møde
Gratis dating sider på nettet – en guide
mennesker i dit område. Statistisk set er mange danske forhold startet på nettets mange online kæreste sites.

Du ved straks om I har noget til fælles, og det er også meget bedre end en blind date, da jo ser et billede af personen inden I mødes, så du ved hvad du kan forvente når I mødes.Når siderne er gratis behøver du ikke spilde penge på at investere i en profil på fx Dating,dk, og du kan sagtens møde den eneste ene bare fordi du bruger en fri dating service.

Gratis online dating sites hjælpe singler med finde hinanden overalt i hele verden – finanskrisen har givet de traditionelle sider kamp til stregen.De fleste gratis tjenester sponsoreres ved reklamer og ved at reklamerne målrettes ting og services, som folk i det pågældende demografiske område kan være interesseret i.
Dating siderne kan fremme bøger via artikler og nyhedsbreve, eller måske promovere de romantiske restauranter, makeup eller parfume produkter. Enkelte af de mange gratis dating sider  sælger dog din email-adresse til andre annoncører, men iflg. dansk lovgivning så skal gøre dig opmærksom på dette forhold, inden du tilmelder dig.

Typer af dating hjemmesider

Ligesom andre sider, så kommer online dating siderne i utallige former og indpakning, afhængigt af hvilken type af publikum og profiler de henvender sig til. Der er de generelle sider, hvor alle personer kan mødes med andre med lignende interesser. Disse generelle hjemmesider henvender sig til fx unge, ældre, homoseksuelle eller forskellige nationaliteter og etnicitet.

Det er sådan set kun fantasien der sætter grænserne for hvilke type af publikum man henvender sig til, der findes farmerdating, singleforældre, motionist osv.

Sådan laver du en dating profil

De fleste gratis dating sider har de samme grundlæggende funktioner: Du opretter en profil, kontakt information og hvad du leder efter hos dine nye partner. Profilen skal din grundlæggende appetitvækker – det er super vigtigt at du skaber en interesse hos potentielle andre brugere af tjenesten.
Du skal altid lægge mindst ét vellignende ​​foto op på siden – husk at det skal være et ærligt billede, så glem alt om Photoshop og billige tricks. Snyder dit foto, så vil du alligevel have svært ved at fastholde forholdet, da det jo er startet på en løgn. Billedet kan være en illustration af dit aktive liv og livsstil og omfatter normalt et portrætfoto, et “full body” skud og flere “action” billeder af hverdagssituationer der er typiske for dig.

Du skal skrive fyldestgørende om dig, dit livssyn og hobbier. Potentielle partnere vil hurtigt danne en sympati for din profil, hvis der er sammenhæng med deres egne.
Dyrker du sport, så skriv det, vær ærlig omkring hvor meget tid du bruger på det.

Den personlige beskrivelse svarer på mange punkter til førstehåndsindtrykket, det er således vigtigt blot at være så ærlig som muligt. Lad være med at beskrive glamourøs udgave af dig selv, du skræmmer partnere væk og du bliver måske også gennemskuet som løgner.

Dine overvejelser

Når du efter en partner med en online profil, så tænk grundigt over, hvilken slags partner du søger, overvej om du vælge et af de specialiserede sites for særlige interessegrupper, måske hjælper det dig i din jagt men du kan også indsnævre udvalget voldsomt, når du kun kigger efter personer med samme interesser.

En lille advarsel
De gratis dating hjemmesider kan godt tiltrække useriøse profiler, der ikke er oprigtigt indstillede på at være i et forhold.

Gå forsigtigt til værks og vær grundig i din selektion af partneremner, så kan du øge chancen for at det er den rigtige person du har fundet.

Brug de sociale netværks til at undersøge personen nærmere, tjek hans/hendes historie ved at Google ham/hende inden i mødes i den fysiske verden.

Og ja, du skal selvfølgelig aldrig låne penge ud til en person du har truffet på nettet.