Dora Udforskeren – Malebog

De fleste danske børn elsker Dora Udforskeren, og tegnefilmene kan findes på næsten alle platforme
både Netflix og TV. Lav din egen Dora malebog længere nede på siden – udskriv ekstra kopier til dine venner.

Dora Udforskeren er en 7 år gammel pige. Dora bruger hendes viden om det spanske sprog til at kommunikere med sine venner i hele verden. Hun overvinder forhindringer og når sine mål i hendes mange eventyr.

I hver episode af tegnefilmen lærer Dora børnene et nyt engelsk ord eller en sætning, og beder dem om at bruge den til at hjælpe med at løse et problem. Dora har fået stor international anerkendelse, for at være med at skabe forståelse for vores multikulturelle samfund, børnene lærer at omgås andre og får indblik i forskellige kulturer.

Dora er ofte ledsaget af en bred vifte af hendes venner – Isa, Aben Boots, Tyren Benny, Fiesta Trio (et insekt band), Señor Tucan, egernet Tico, Ræven, og Doras kort og rygsæk. Kortet og rygsækken har selvfølgelig også ansigter og deres egen personligheder. Kortet er en meget central figur i Dora universet, da det er kilden til Dora Udforskerens mange eventyr – det viser vej.

Doras verden ligner et animeret computerspil. Markør peger på mulige svar på spørgsmål og det rigtige svar er annonceret med en klikkende lyd. Det giver børnene en genkendelighed fra deres brug af computere og iPads.

Dora hjælper de små børn med at lære farver, tælle og små ord på spansk og engelsk. De unge seere inddrages direkte til at deltage på en række forskellige måder, herunder at råber ord og udfører mindre øvelser, typisk bevægelser.

Hent en gratis malebog i PDF format med Dora Udforskeren, klik på linket herunder eller gem filen. PDF filen kan frit deles med andre og udskrives.

DOWNLOAD: Dora Udforskeren malebog