VW Up pris – et godt køb

VW Up har været en kæmpe succes for VW fabrikkerne, salget er gået over al forventning, og danskerne er

vilde med den lille praktiske bil, som er blandt de billigste biler på markedet.

I dissse tider hvor der er meget fokus på miljø og penge, så de små biler som Skoda Citigo og VW Up har vendt op og ned på hele markedet for mikrobiler.

Når du køber en Up skal du være opmærksom på, hvor meget ekstraudstyr du synes der skal være i din nye bil. Det er naturligvis lækkert med meget elektrisk ekstraudstyr, men det kan også lynhurtigt gøre din Up meget dyrere end konkurrenterne.

Brugt VW Up

Det er nok ingen overraskelse at VW Up er et hit på brugtmarkedet også, så priserne er relativt høje sammenlignet med ny priserne. Men med en brugt Up vil du dog ofte få en masse ekstraudstyr, som ikke umiddelbart findes i de mest skrabede nye biler.
Som ejer af en Up kan du gælde dig over din investering, da der er meget der tyder på at brugtbils markedet vil være gunstigt længe endnu, da VW har et særdeles godt ry blandt bilkøberne.

Normalvis er det en rigtig skidt forretning at købe en bil, og derfor siger man ofte at en bil er den dårligste investering. Der er dog meget der tyder på, at dette ikke gør sig gældende for VW Up. Den vil være attraktiv på brugtmarkedet også, da danskerne har en klar præference for VW mærket.

VW Up vs. Skoda Citigo vs. Seat Mii

Sparet-er-tjent.dk er ikke i tvivl – køb en VW Up også selvom den er dyrere som ny.
Du kan finde en masse rationale argumenter for at købe en af de to andre, og så er de også billigere end Up’en i indkøb.

Men du skal ikke kun kigge på anskaffelsesprisen, du er nødt til at kigge på økonomien samlet set, og så er Up en klar vinder da den simpelthen er mere værd som brugt.

Kvaliteten er stort set ens i bilerne, de er lige store og designet er næsten identisk, så reelt er det naturligvis besynderligt at danskerne har en så markant forskel opfattelse af tre ens biler.

Har du tænkt dig, at beholde bilen hele dens levetid, så køb med hjertet og pengepungen. Du kan jo bruge besparelsen på noget lækkert ekstraudstyr.

Der er dog en del købere af Citigo og Mii, der senere fortryder, da de bliver trætte af evindelige kommentarer om: “Hvorfor købte du ikke en Up i stedet”.

Man skal ikke undervurdere den prestige der ligger i en VW Up.