Voksen malebøger – mindfulness malebog

Nu kan børnene godt forberede sig på, at skulle dele deres farveblyanter! Det er nemlig blevet vildt
populært at voksne farvelægger malebøger også, de såkaldte mindful malebøger.

Nederst i denne artikel kan du downloade gratis malebog til voksne.

Uanset om det er for at udfolde de kunstneriske talenter, eller for at lindre stress eller blot personer, der nyder at skabe farverige udtryk.

Malebøger trykkes øjeblikket i store oplæg og ligger konstant på toppen af ​​bedst-sælger listerne.
Det kan være en meditativ og afslappende oplevelse, at starte dagen med en kop kaffe og en malebog.

Farvelægning for dit helbred

Forskning viser at mindful farvelægning er afslappende, kan sænke en persons blodtryk og er en fantastisk måde at holde dit sind stimuleret. Malebøger for voksne bruges også i forbindelse med mindfulness mbsr – den såkaldte Mindfulness Based Stress Reduction.

Det er blevet en populær måde at komme i kontakt med din indre bevidsthed, den såkaldte mindful tænkning, altså mindful malebøger.

Farvelægning hjælper dig med fokusere og stimulere din kreativitet, faktisk viser forskning også, at blot 10-15 min farvelægning vil øge blodtilstrømningen i hjernen markant, og effekten er så kraftig at den kan måles i mentale test.

Men for de fleste er malebøgerne for voksne allermest en måde at slappe af på, og mange danskere nyder at farvelægge malebøger sammen med deres børn.
Se vores store samling af gratis malebøger for børn.

Børn i alle aldre elsker at farve med farveblyanter, tuscher eller farvekridt. Men der er ingen aldersgrænse for at nyde de afslappende og kreative fordele ved farvelægge et mønster på papir, så hvis du gerne vil vende tilbage til denne aktivitet nu, at du alle er vokset op, kan du finde indviklede mønstre til at farve med et klik på en mus.

DOWNLOAD: Malebog for voksne – mindful farvelægning – del 1
DOWNLOAD: Malebog for voksne – mindful farvelægning – del 2

DOWNLOAD: Se også Mandala malebøgerne som er populære til voksne