Billigere projekter = sparet penge

Mange virksomheder anvender i dag projektformen som den primære organisatoriske styreform, når man ønsker at skabe forandring og resultater i organisationen.

Projektet som arbejdsform
Efterhånden som projekterne vokser i omfang, jo oftere hører man om fejlslagne projekter som ender med at koste mange gange mere end planlagt, samtidig med, at de ikke levere det ønskede resultat.

Projekter hvis tidsplaner skrider allerede fra starten, og projekter uden nogen egentlige ledere forekommer desværre alt for ofte. Seneste har skandalen omkring den digitale tinglysning, fået mange eksperter til at ryste på hovedet. Alle advarselslamper har blinket rødt og alle alarmer er blevet overhørt af projektets styregruppe – men hvordan kan det få lov at komme så vidt ??

Gratis projektledelsesteori
Der findes heldigvis mange gode måder, hvorpå du som projektleder kan gøre dit for at projektet lykkedes. Der er meget vundet ved, at certificere dig i de forskellige projektledelse linjer, som fx IPMA eller PRINCE2.

Du kan finde en række gode projektledelse artikler på http://www.fnf.dk/ – siden drives af en række erfarne projektledere der alle er certificerede i blandt andet IPMA og PRINCE2.

LÆS MERE PÅ: Gratis projektledelses teori