Se gratis film på nettet

Gratis film på Internettet behøver ikke, at være ulovlige torrent downloads, der findes faktisk en lang række gratis og fuldt lovlige alternativer.

Jeg lister her de bedste, kender du andre, så skriv en kommentar nederst på siden.

Se også min tidligere artikel om FilmStriben.dk

Guide: Her finder du gratis film, både nye og klassikere:

  • På CDON kan du hver måned se en ny gratis film. Kvaliteten er i top og de har faktisk en masse billige film du kan se på din PC for omkring 9kr. (video on demand)
   Sitet er rigtig godt skruet sammen og har længe været min personlige favorit
  • På YouTube er der faktisk også fulde film, som er helt gratis, se f.eks. den utroligt flotte dokumentar Home eller The Hunt for Gollum, som foregår før Ringenes Herrer.

   Se YouTubes udvalg af gratis fulde film

  • Hvis du kan lide gamle klassikere kan Entertainment Magazine og Classic Cinema anbefales, her kan du blandt andet se de originale Supermand og Tarzan film.
   Se Gratis film på Entertainment Magazine
   Se Gratis film på Classic Cinema
  • Film2Home, film via bredbånd, er et svensk koncept, men de har en dansk hjemmeside. Hvis du tilmelder dig som beta-bruger, får du lov til at downloade en række gratis film, fx Apocalypto eller Fahrenheit 9/11.
  • Stort udvalg på Archive.org, der er rigtig rigtig mange film, som alle er overskueligt kategoriet, så de er nemme at finde. Se blandt andet tegnefilm, f.eks. Skipper Skræk eller Søren Spætte
   Se Det store katalog af gratis film på Internet Archive
  • FilmStriben.dk – bibliotekternes løsning med et stort udvalg i mange genrer, Hollywood film men også gode danske produktioner
 • Voddler.com er rigtig tjeneste som er åbnet for danskere i 2010, kunder med Telenor kan oprette sig gratis på telenor.dk
 • For de små kan jeg anbefale gratis Disney tegnefilm, da det faktisk er muligt at se fulde afsnit med dansk tale på Disneys danske hjemmeside.

Er du mere til kvalitets Blu-ray eller DVD film så finder du dem billigst på nettet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*