Tjen penge – få 2.000 for din brugte mobil

Har du fundet en ny mobil på mobilsiden, og samler den gamle mobil støv på hylden, hvorfor så ikke sælge den brugte mobiltelefon. Du tjener penge på handlen, faktisk helt op til 2.000kr, og en anden person får glæde af din brugte telefon.

Når du skal sælge din brugte mobil, så kan du forsøge med de traditionelle steder GulogGratis.dk og DBA.DK, eller hvorfor ikke lave et opslag blandt dine FaceBook venner, det kan være en meget effektiv salgskanal.


Du kan dog også sælge din mobil på SmartDrop.dk, som er et nyt koncept der tillader meget nem handel med brugte mobiltelefon til attraktive priser. SmartDrops formål er at give forbrugerne en mulighed for, at sælge deres brugte elektronik, samtidig med at man støtter fattige mennesker i udlandet og giver miljøet en hånd. I mange fattige lande er mobiltelefoni ikke en selvfølge, derfor kan brugte mobiler fra vesten være en stor hjælp for disse mennesker.

Sælge sin mobiltelefon – Prøv SmartDrop

SmartDrop samarbejder med Verdens naturfond WWF, da man i fællesskab ønsker at udnytte jordens sparsomme ressourcer bedre. Ved at genbruge fremfor at skrotte, så bliver der også bedre mulighed for at købe en smart mobiltelefon i fremtiden, da vi ikke forbruger samtlige af jordens ressourcer.

Du kan tjene op til 2.000 kr på SmartDrop.dk, hvis du ejer en af de bedste mobiltelefoner. På siden kan du indtaste telefon model og dens tilstand – prisen er forskellig alt efter hvor godt du har passe på telefonen.

Har du en telefon hvor mobil reparation er påkrævet, så kan du stadig sælge den på smartdrop, da den stadig indeholder værdifulde materialer,

Sådan tjener du penge på din brugte mobiltelefon

  • Gå ind på SmartDrop.dk
  • Søg efter den telefon du ønsker at sælge, prisen varierer efter stand og om den er funktionsdygtig
  • Registrer dig som bruger og oplys og navn, adresse og bank konto
  • SmartDrop sender dig en kuvert hvor du kan returnere den brugte mobiltelefon i
  • Når SmartDrop modtager telefonen, og den er blevet godkendt, så modtager betalingen for din mobil direkte på din bankkonto

LÆS OGSÅ: Andre sparetips til din mobil