Hello Kitty tegninger – jule malebog udgave

Mine piger er helt vilde med Hello Kitty og hendes venner, der er ikke noget bedre at farvelægge Hello Kitty tegningerne i deres egne malebog.
Sparet-er-tjent har samlet en gratis malebog med Hello Kitty i et særligt juletema, hvor vennerne fejrer jul sammen.

Tip 1 – Hjælp børnehaven: Pengene er små i de offentlige børnehaver, print nogle ekstra eksempler og giv dem til børnehaven, det vil med garanti blive populært.

TIP 2 – Brug malebogen som gave: Hvis børnene har lyst til, at give deres venner en gave, så kan du printe en ekstra kopi ud.

Klik her for at hente malebog med Hello Kitty (PDF fil)

Mere om Hello Kitty

Hello Kitty lever i Londons forstæderne med sin tvillingesøster Mimmy og forældre George og Mary White. Hun har også en kat ved navn Charmmy og en hamster ved navn Sugar.
Hendes hobbyer inkluderer rejser, musik, læse bøger, få nye venner og indsamle masser af søde ting. Hun elsker især hendes mor Mama’s æbletærte.
Hvis du kan huske Smølferne, der var tre æbler høje, kan det bringe et smil på dit ansigt at kende Hello Kitty vejer tre æbler.
Hello Kitty har en kæreste Kære Daniel, en barndomsven, som måtte flytte med sin fotograffar til Afrika. Men efter en tur i New York vendte Daniel til England og tilbage til sin elskede Hello Kitty.

LÆS OGSÅ: Se flere gratis malebøger