Udklædning til børn – kostume opskrifter

Fastelavn 2011 bliver noget ganske særligt når du selv laver dit barns kostume, et hjemmelavet kostume er ikke blot sjovt det er også billigt. Børnene vil som regel også gerne deltage i fremstillingen af kostumet, og på den måde kan familien samles om et fælles hyggeligt projekt.

Vi har samlet en række gode ideer, som du kan bruge til at lave dit barns udklædningskostume.

Børne udklædning: Den blå fugle dragt
En fantasifuld lille fyr med blå fjerdragt og blå makeup – det er samtidigt også et meget simpelt kostume at fremstille.

 

Børne udklædning: En sød musedragt

Et rigtig sødt kostume, hvor dit barn bliver til en sød lille mus. Du kan også bruge kostumeopskriften som inspiration til andre små dyr, fx hamster, rotte, egern eller vaskebjørn.

 

Børne udklædning: Havfrue kostume
Den lille havfrue har altid været et populært kostume til fastelavn, og det er faktisk ret simpelt at fremstille denne udklædning.

 

Utraditionel udklædning: Spejlægget
Leder du efter et unikt og fantasifuldt kostume, så kan du overveje at lave et spejlæg kostume til dit barn. I vil næsten med garanti være de eneste, der kommer udklædt som et spejlæg.

 

Udklædning til flere børn: Andeflokken

Har I besluttet at dit barn og dets venner skal være klædt ud i samme tema, så er ænderne her en sød idé. Husk at gå på den helt rigtige andefacon, fra side til side.

 

Børne udklædning: Bondemanden
Børn elsker dyr, hvorfor ikke lave et bondemands kostume hvor barnet har alle gårdens dyr med i sin trækvogn.

 

Smuk sommerfugl kostume
Sommerfuglen er et klassisk kostume som har i mange år har glædet mange børn, det er faktisk ikke så svært at lave et flot kostume der virkelig skiller sig ud.