Gratis bøger på nettet

Ønsker at downloade gratis e-bøger på nettet? Hvis du elsker at læse bøger, så er der tonsvis af gratis bøger på nettet, uanset om du søger studiebøger eller underholdning.
På nettet finder du stort set alle genrer såsom fiktion, krimier, gysere, fantasy, romantik, klassikere, drama eller faglitterære bøger.

Digitale bøger har eksisteret næsten så længe som computeren, og med de nye mobile e-bogs læsere bliver bliver de sikkert endnu mere populære. Mange har spået at teknologien vil mindske danskernes lyst til bøger, men det omvendte synes faktisk at være tilfældet. Vi læser faktisk mere i dag, end vi gjorde for bare 10 år siden. Med den moderne teknologi bliver det nemmere og mere bekvemt at få fat fingrene i de nyeste bøger. Danskernes appetit på elektroniske bøger sparer hvert år miljøet for mange tons CO2 og papir, og så er de digitale bøger også billige eller helt gratis.

Sådan kommer du i gang med gratis bøger på Internettet
1 Først en e-bog-læser

Der er i dag en del forskellige digitale formater for e-bøger, de fleste er dog som regel i PDF-format. Det kan defor være nødvendigt med flere forskellige læsere på din computer, men start med at downloade og installere Adobe Reader, så er du i stand til at læse PDF formatet. Du kan finde Adobe readeren på www.Adobe.com.

2 Begynd at finde bøger på nettet

Et rigtig godt sted at starte er naturligvis Google, søger du efter ”download gratis bøger”, så kommer der masser af links til e-bøger. Det er naturligvis ikke alle siderne der er lige gode, men et af et allerbedste steder at starte er www.bookboon.com. Du finder både rejsebøger, Office Word og Excel bøger, erhvervsøkonomi bøger og så er der endda et stort udvalg på dansk.

Vær opmærksom på, at du kun downloader bøger fra pålidelige hjemmesider, og husk aldrig at opgive hverken kontonumre eller personlige oplysninger til sider på nettet.