Gratis budgetskema

Har du ikke allerede et budget, hvor du løbende kan holde styr på indtægter og udgifter, så er det en god idé at starte med lave et budgetskema i Excel.
Sparet-er-tjent har lavet et gratis budgetskema, som du kan downloade og dele med venner og familie som du har lyst. Budgetskemaet giver dig et overblik over din privatøkonomi måned for måned, og du kan lave et nyt budget til hvert år.

Hvorfor bruge Excel til dit familie budget eller til personlige budget?
Læg din privatøkonomi ind i et Excel budgetskema, fordi det giver dig fleksibilitet til at holde styr på de udgifter der er over hele året. Budgetskemaet som du kan downloade gratis på denne side, giver dig mulighed for at planlægge din økonomi bedre, du kan se udgifter for hver eneste måned.

Vejledning i udfyldelse af budgetskema:

  • Start med at downloade det gratis budgetskema ( Højre-Klik og Gem som/Save as)
  • Åbn nu budgetskemaet i Microsoft Excel
  • Start med at indtaste et beløb for ”Indestående på konto”
  • Udfyld nu resten af skemaet med dine forventede udgifter, dine totaler bliver automatisk udregnet i budgetskemaet
  • Det er smart med et nyt budget til hvert eneste år – Derfor kan du vælge “Gem som” i Excel for at gemme filen med et nyt navn, du kan jo fx kalde den ”Personligt Budget 2011” osv.

Skal du købe hus eller flytte hjemmefra, er det en god idé at have et udfyldt budgetskema, da du langt bedre kan planlægge din økonomi. Du vil også have nemmere ved at få et lån i banken, når du kender detaljerne i din privatøkonomi.
Download gratis budgetplanlægning regneark – Excel budgetskema (Højre-Klik og Gem som/Save as)