Billigt fitness center hjemme i stuen

Det er populært at bruge Fitness DK og de andre fitness centre – men det er også skræmmende dyrt at betale det månedlige abonnement. Centrene har kun gode tilbud i januar og februar, hvorimod de resterende måneder koster op imod 400 kroner. Træning helt alene kan også være svært, da motivationen er svær og fremdriften ikke styres af en træner.
Men der er dog et billigt alternativ hvis du eller din kæreste har en moderne spillemaskine.

Spillemaskinen som træningspartner

Spillemaskinen i stuen kan blive en langt bedre træningsalternativ end de fleste tror, det korrekte træningsprogram gør nemlig en kæmpe forskel. Den elektroniske træner kan coache dig, du lærer nye øvelser via skærmen og får løbende feedback på din fremgang.
Fitness træning hjemme i stuen er især en god idé hvis du ikke træner så ofte, da det månedlige fitness abonnement ofte er det samme for alle.

Wii Fit

Wii Fit er et fitness-orienteret spil, der blev udviklet og udgivet af Nintendo den 19. maj 2008. Spillet bruger et Wii Balance Board som den vigtigste kontrolmekanisme. Brættet beregner automatisk dit body mass index (BMI) og giver dig din idealvægt.
Træningsprogrammerne i spillet inkluderer 15 forskellige yogastillinger og 15 bodytoning øvelser, som alle er fremført af en mandlig eller kvindelig virtuel træner efter eget valg. Wii Fit findes udelukkende på Nintendo Wii spillemaskinen.


Your shape: Fitness Evolved

Your Shape: Fitness Evolved er et interaktivt trænings program, hvor øvelserne er tilpasset både kvinder og mænd.
Fitness spillet anvender Xbox Kinect teknologien, hvor et kamera optager et realtids billede af brugeren direkte på TV skærmen. Kinect kameraet virker udelukket på Microsoft Xbox 360 – men er til gengæld langt mere præcist end Wii, det er ikke usædvanligt at folk bliver meget overraskede over præcisionen.
Spillet byder på en on-screen guide, som sikrer, at du udfører øvelserne på den rigtige måde, og som lader dig få mest ud af hver trænings session.