Violetta Dagbog

Violetta er en teenage pige, der er uvidende om hendes meget særlige talent for at synge. Hun arvet
dette særlige talent fra sin mor, en berømt sangerinde. Violetta var blot en lille pige, da hendes mor døde i en tragisk ulykke. Både Herman, som er far, og Violetta var meget ulykkelige over tabet af deres kone og mor.

Hendes far Herman er en meget succesfuld mand, der elsker sin datter, selvom han kan være lidt streng og overbeskyttende. Blændet af sorg, beslutter han sig for at glemme den skygge fortid og Violettas mor ulykkelige skæbne, selvom han stadig er bekymret for at hun skal følge i sin mors fodspor.

Efter ulykken flyttede de til Madrid og han rejste med hende alene, uden nogen kontakt til andre børn på hendes egen alder.
Herman er klar over at Violetta er en meget talentfuld musiker og han opfordrer hende til at tage klaverundervisning, men han holder hende væk fra sang og skuespil.

Alt ændrer sig, når de vender tilbage til deres hjemland i Argentina – nemlig hovedstaden Buenos Aires. Violetta begynder at tage klaverundervisning på ‘Studio 21’, en prestigefyldt musikskole. Hun møder Angie, hendes nye lærerinde, der hjælper hende med at komme i kontakt med hendes store talent. Hun møder også andre mennesker, der vil ledsage hende i hele hendes læreproces.

Violetta møder drengene Tomas og Leon, med to modsatte personligheder, der vil kæmpe for hendes kærlighed.

Violetta skriver hver dag i sin dagbog, hvor hun skriver om sine følelser og tanker, om kærlighed. Og om hverdagens udfordringer og mange glæder. Violetta elsker sin dagbog og det er vigtig for hende at skrive i den hver dag.

Kunne du tænke dig en Violetta Dagbog

Min datter elsker Violetta og alt hvad hun gør – hun vil også skrive om sit liv med dans og skole, og om kammeraterne.

Sammen har vi lavet en Violetta dagbog som du kan udskrive, den er helt gratis og du må lave kopier til dig selv og dine veninder.
Når du skriver i dagbogen, så kan du begynde med at skrive lidt om dig selv, hvem du er og hvilke interesser du har.
Du kan evt. få dine forældre til at hjælpe dig med at udskrive dagbogen, da det kan være smart at få den udskrevet som hæfte – se printer egenskaber under udskrift.

DOWNLOAD: Violetta Dagbog (PDF)
DOWNLOAD: Violetta Malebog (PDF)