WoW free – gratis World of warcraft

Blizzard har ændret deres WoW EU trial medlemskab, så nu kan du spille så længe du har lyst, læs hvordan du spiller gratis WoW herunder.
Hvis du er et af de mennesker, der altid har været nysgerrig omkring World of Warcraft, men aldrig rigtig taget springet. Der har hele tiden været mulighed for at spille gratis, men problemet var at du kun kunne spille i WoW gratis i 14 dage – det er ændret nu! Blizzard har ændret reglerne således at du kan spille WoW i en ubegrænset periode helt gratis.

Mange brugere har været uenige i den gamle trial model, da det ikke føltes som at man for alvor fik prøvet WoW EU. Tilsyneladende har Blizzard været lydhøre overfor kritikken, da de netop har meddelt at man fremover vil kunne spille ubegrænset og så ofte de har lyst!! Der er få restriktioner, hvilket blandt andet er, at du ikke kan nå længere end til level 20. Du kan heller ikke chatte med andre inde i selve spillet og auktionsdelen er begrænset.
Rigtig mange spillere vil sagtens kunne nøjes med level 20, især hvis de er nybegyndere, de kan stadig få en fornemmelse af spillets særlige stemning. Og når de når level 20 kan de jo blot skabe en ny figur, som de kan starte forfra.

Blizzard er jo snu forretningsfolk, så de giver en gratis adgang til World of Warcraft uden en bagtanke, de håber naturligvis på at folk får lyst til at spille mere. Så bestem dig inden du starter din gratis trial, hvorvidt du ønsker at købe et rigtig medlemskab senere!