Kan du få et billigt lån uden sikkerhed?

Nettet bugner af tilbud til lånelystne danskere, der skiltes med billige lån med lav rente og lån uden sikkerhed.

Nogen finansieringsselskaber reklamer endda med lån penge på trods af RKI og RKI ingen hindring, hvilket giver dårlige betalere en chance for at starte på en frisk.


Lån trods rki, uden sikkerhed og billig lav rente!
Der er desværre en simpel forklaring på, hvorfor selskaberne kan tilbyde lån til RKI registerede og uden sikkerhed – nemlig PRISEN på lånet.

Selvom om der skiltes med billige lån, så kan du næsten med garanti være sikker på, at der er hel del ekstra (skjulte) omkostninger, der gør at finansieringsselskabet gør en ganske god forretning.

Det er egentlig meget forståeligt, at finansieringsselskaberne tager sig godt betalt for at yde lån uden sikkerhed, da de jo netop ikke har nogen sikkerhed, men de skal jo stadig tjene penge på deres udlån.

Når finansieringsselskabet gør forretninger med såkaldte dårlige betalere, så ved de godt at der en høj risiko for, at de ikke får deres penge igen, derfor hæves de årlige omkostning astronomisk.

LÆS OGSÅ: Hvad koster det at låne penge? Hvad er ÅOP?

Sådan får du et billigt lån
Selvom det er kedeligt, så er der desværre ikke nogen hurtige genveje til billige lån. Du er nødt at følge en række gode råd, inden du kan få lån med lave renter.

Sådan får du de laveste renter på din udlånskonto:

 • Først skal du have et overblik over din privatøkonomi, hvad er dine samlede indtægter og hvor meget skylder du?
  Download gratis budgetskema
 • Har du klatgæld, så har du to muligheder. Enten afvikler du gælden hurtigst muligt på de dyreste lån, eller også tager du et nyt større lån der kan bruges til at afvikle alle de andre mindre lån
 • Brug de mange spare tips på Sparet-er-tjent, da du hurtigt kan få mange flere penge til rådighed.
  Brug vores kategorier i venstre side eller i toppen.
  LÆS OGSÅ: Spar mellem 5.000 til 10.000 kroner hvert år!
 • Når du har fået styr på dine forskellige lån, og eventuelt samlet dem på en enkelt konto, så har du vist at du ønsker at gøre en indsats for at få en bedre økonomi.
 • Kan du fremvise et budget over dine udgifter og indtægter, så bliver det langt nemmere at få et billigt lån – og det får du som regel i din egen bank!!