Blank Sudoku Print

Sudoku er heldigvis et af de spil, der giver underholdning på flere forskellige måder. Du spilder ikke bare din tid med et spil, men du opbygger og styrker også din mentale kapacitet og formåen.

Sudoku spillet er et mest intelligente spil der er skabt, da man hele tiden kan udfordre sig sig med endnu svære opgaver.

Download: Gratis Sudoku bøger i forskellige niveauer.

Begyndere bliver nogle gange overrasket over kompleksiteten i opgaverne, og måske oplever de endda at de sætter fast i deres Sudoku. Der er dog mange muligheder for at løse en Sudoku ved blot, at bruge simpelt matematisk og logisk ræsonnement.
For mere information omkring Sudoku spillet, så kan www.maa.org anbefales til Sudoku tips, da den har en utrolig grundig indføring i Sudokus magiske verden.

De sudoku tips og tricks, du i artiklen fra maa.org vil hjælpe dig med at få en idé, om hvordan du kan komme videre med løse sudoku opgaver.

Men før du starter ud med de tips og strategier til at løse puslespillet, så vær sikker på at du forstår grundlæggende regler. Dette er nødvendigt for begyndere, der ønsker at udfordrer deres mentale kunnen med disse opgaver.

Lav din egen Sudoku – hjemmelavet Sudoku

En god måde at få en super forståelse af Sudoku reglerne er ved, at lave sine egne opgaver ved hjælp af blanke Sudoku ark.

Du kan lave Sudoku udfordringer til dig selv, eller du kan lave en nem Sudoku til dine børn eller venner.
Klik herunder for at hente en tom Sudoku plade til print

Download: Blank Sudoku – 12 tomme Sudokuer
Download: Blank Sudoku – 6 tomme Sudokuer