Tjen penge på nettet

Kunne du tænke dig, at tjene penge hjemmefra

Du finder masser af hjemmesider på nettet der tilbyder dig alverdens tricks og fidusser, men langt det meste er blot tomme ord, og den eneste der tjener penge er som regel bagmanden.

Men der findes faktisk nemme måder at tjene penge hjemmefra, men du skal dog regne med at skulle arbejde lidt for det.

En af de bedste måder, og nok også den nemmeste, er ved hjælp af den allestedsnærværende Google, du har nemlig mulighed for at få de kendte diskrete Google reklamer på din hjemmeside.

Trin 1:

Har du allerede en hjemmeside, så kan du springe dette trin over.
Har du ikke allerede en velbesøgt hjemmeside, så kan du nemt og helt gratis komme i gang på http://www.blogger.com/, hvor du helt gratis får en hjemmeside med gratis redigeringsværktøjer.
Det hele klares fra din browser, og du behøver ingen programmer på din PC.
Vælg nu et emne, som du tror andre kunne være interesseret i, allerhelst noget du også selv brænder for. Når du har valgt et emne, er det bare et spørgsmål om at få skrevet noget indhold. Du kan finde mange artikler om at tjene penge på at blogge, men det mest essentielle er at du har unikt kvalitets indhold.
Dit indhold skal være værd at læse og skal ikke blot være kopier af andre sider på nettet.

Trin 2:
Opret en konto på www.google.dk/adsense – du kan bruge dit eksisterende login til fx GMail.
Når du er logget ind, kan du oprette reklame blokke som du kan placere på din hjemmeside. Blokkene er små stumper html kode som du blot kopierer ind på siderne hvor reklamerne skal optræde.
Har du en blogger konto kan du bruge dit AdSense login direkte fra betjeningspanelet, hvor du blot skal oplyse dit login, herefter kan du få reklameblokkene vist uden at skulle arbejde med HTML koder.

Hvad kan du tjene?
Tja, der er ingen regler for hvad du kan tjene. Men overordnet afhænger det af følgende faktorer

  • Hvor mange besøgende har din side
  • Hvilket område beskæftiger du dig med på din hjemmeside. Nogle områder har annoncer der bare betaler mere. Rygtet vil vide, at underholdning er en dårlig kategori og banker/penge er en god kategori
  • Hvor du placere dine reklamer på siden
  • Hvor stor en indsats du yder – passiv indkomst, nej det skal du nok ikke regne med, tværtimod skal du betragte dit website som et job, hvor du skal yde en arbejdsindsats

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*