Billige kalendergaver – julens små gaver

Pakkekalender er en hyggelig gamle tradition, hvor børnene får en lille kalendergave hver dag i julemåneden. Nogle familier vælger dog, at have adventsgaver, hvor børnene får en lidt større gaver på advents søndagene.

De små gaver i pakkekalenderen kan dog hurtigt blive dyre, især når man har 2 eller flere børn – har du fx 3 børn skal du og finde 72 kalendergaver!
Men er du kreativ og god til at planlægge dine indkøb kan du sagtens finde fornuftige gaver, som børnene vil elske til deres pakkekalender.

Tips til billige kalendergaver
Tip 1 – Køb kalendergaven i din lokale Netto

Mange tænker, at det er nemmest og billigst at tage i TIGER eller Søstrene Grene, når der skal shoppes små gaver til julen, men sandheden er, at du ikke finder ret meget brugbart i disse butikker.
Gå i stedet i din lokale Netto, da de løbende har billige spot tilbud i deres rode afdeling, her finder du alskens sjove og anderledes varer. Du kan finde alt fra hårspænder, julepynt, brætspil, musik CD’er, bøger og …

Tip 2 – Små børn elsker indpakningen allermest
OBS dette tip er kun til de allermindste!
Små børn elsker at åbne pakker, ikke så meget for indholdet men fordi det er sjovt at flå papiret af gaverne. Som forælder er der ingen grund til, at købe en masse kalendergaver til allermindste poder. Overvej i stedet at pakke nogle hverdagsting ind i stedet, du kan få indpakke en lille æske rosiner eller måske endda en ble – kun fantasien sætter grænsen.

Tip 3 – Brug fantasien og spar flere penge

Den hjemmelavede gaver er mange gange en gave der bliver mere personlig, og du vil opleve at børnene værdsætter dem mere end færdige gaver.
LÆS OGSÅ: Mere legetøj for pengene

Tip 4 – Tænk utraditionelt
Steder som fx IKEA, Biltema eller METRO kan være gode steder, hvor du kan finde gode kalendergaver der ikke koster en formue. De har alle legetøjs afdelinger, hvor du kan finde legetøj der er billigt og som du ikke finder i andre butikker.
LÆS OGSÅ: Sådan kan spare penge på legetøjet

Tip 5 – Adventsgaver til dit lidt større børn

Når børnene bliver lidt ældre, omkring 7-8 år, så vil de hellere have nogle lidt større gaver end 24 små kalendergaver. Adventsgaver gives på hver søndag i december og du kan nøjes færre gaver, hvorfor det er nemmere at købe lidt dyrere gaver. Men husk nu den gamle kliche om. at det ikke er gavens størrelse der tæller!