Spiderman malebog

Spiderman er for længst blevet en storsælgende Hollywood film, men det hele startede som en tegneserie i 1962. Spider-Man debuterede hos det berømte tegneserieforlag Marvel Comic, skabt af Stan Lee og Steve Ditko. Den første udgave blev i 1962 solgt for bare 12 amerikanske cents – samme tegneserie (Amazing Fantasy # 15) er i dag et sjældent samlerobjekt der sælges for omkring 1.000.000 kroner på auktioner.

Marvel Comics har produceret mange berømte figurer herunder Hulk, Ironman, de Fantastiske Fire og X-Men. Spiderman (“Spidey”) er dog en unik og original figur af flere årsager, begyndende med det faktum, at han var den første teenager superhelt, der arbejder selvstændigt uden at have en ældre superhelt mentor.
Det var også originalt at superhelten var lidt kikset udenfor kostumet, Peter Parker (Spiderman) har nemlig de samme problemer som mange andre teenagere. Teenagerne kunne nikke genkendende til usikkerhed med piger, tyranner i skolegården, penge problemer og i særdeleshed vejen til voksenlivet.

Den fantastiske Spiderman er i snart 50 år været en stor succes, og tegneserien sælger stadig mange millioner af kopier hvert år.
Det er populært blandt mange drenge (og piger) at farvelægge Spiderman tegninger, de stærke røde og blå farver giver nogle flotte kontraster som børnene elsker at male. Vi har samlet en række af de bedste Spiderman tegninger i en malebog som kan hentes helt frit og deles med venner, skolen og børnehaven.

DOWNLOAD: Spiderman malebogen (åbner i nyt vindue)