Billige mobiltelefoner uden abonnement

Mobiler uden abonnement

Der er rigtig mange danskere der ønsker en mobil uden abonnement, da man kan spare mange penge på mobiltelefoner uden abonnement.

Du skal dog ikke ukritisk købe den første og den bedste telefon du finder, der er stor forskel på hvor mange penge du bør afsætte til en ny mobiltelefon.

Den allermest simple mobil uden abonnement, kan være fin til bedstemoren der ikke har brug for avancerede funktioner som fx MMS og 10 megapixel kamera. Den billige mobil bliver dog hurtig en klods om foden for teenageren der skriver mange sms’er og som hele tiden er i kontakt med omverden.

Så søger du en mobil uden abonnement, så overvej grundigt om den også tilfredsstiller dit reelle behov for en mobiltelefon. Mobiltelefoner uden abonnement kan faktisk hurtigt blive dyrere i længden, såfremt en billig mobil udskiftes hurtigt pga. manglende funktioner.

Sådan køber du en billig mobiltelefon

  • Hvad er mit behov, søger jeg bare en telefon til samtaler eller bruger jeg de mere avancerede funktioner i mobiltelefonen
  • Er det en meget gammel model som jeg kan købe uden abonnement?
  • Brug Internettet – hvad er andres erfaringer med mobiltelefonen
  • Kig i Gul&Gratis, om du kan købe en brugt mobiltelefon der er mere avancerede. Mange gange kan du gøre en virkelig god handel, hvis du er villig til at købe en brugt mobiltelefon fremfor en billig mobil uden abonnement