Gratis mobil spil

Det er nemt at finde iPhone eller Android mobil spil. Men hvis du er ligesom mig og mange andre, stadig har en almindelig telefon, så kan det være svært at finde gratis spil til din mobiltelefon.
På en smartphone er det nemt at finde spil, men har du en fx Nokia mobil skal Java spil installeres i stedet, og heldigvis er der masser af gratis mobilspil. Her er nogle tips til, at hjælpe dig med at få gratis mobiltelefon spil fx det klassiske tetris.

Sådan får du gratis mobilspil på telefonen
1 – Pas på de ”falske” hjemmesider
Hvis du bruger en søgemaskine og skriver “mobiltelefon spil” eller “spil til Nokia” afhængigt af den telefon du har, vil du møde et væld af hjemmesider med spil, som du kan købe.

Nogle hævder endda at tilbyde gratis spil, men når du skal til at downloade, vil du ofte opdage at du er blevet snydt. Indtast aldrig dine personlige oplysninger eller kreditkortoplysninger på disse sider, find hellere en side du kan stole på.


2. Den bedste mobilspil side på nettet
www.GetJar.com er en anerkendt hjemmeside, hvor du kan finde masser af gratis og sjove spil til din mobiltelefon. Siden er god fordi den har en meget stor sektion med gratis spil og programmer, og det er nemt at se hvilke spil der er kommercielle produkter.
Der er sikkert mange andre hjemmesider på nettet med mobilspil, men efter en masse mislykkede forsøg med andre hjemmesider, så har jeg erfaret at GetJar er den mest troværdige.

3. Sådan får du spillet ned på mobilen
Du kan naturligvis besøge GetJar fra din normale browser på PC’én, men det er faktisk meget nemmere at gå på siden direkte fra din mobil. Når du bruger

mobiltelefonens indbyggede browser, vil GetJar automatisk opdage mærke og model på din mobiltelefon, herefter præsenteres kun din spil som faktisk virker på din telefon – det er en kæmpe forskel da du sparer en masse tid. Det er gratis at downloade spillene til din mobilos, det eneste du risikere at betale er trafikafgift til din teleudbyder, men det vil være begrænset efter de sjældent fylder særlig meget.

4. De bedste spil til mobilen
Det er naturligvis afhængigt af smag-og-behag, men de fleste mennesker kan godt lide spil i stil med det klassiske tetris, kortspil, mahjong og sudoko.